Om oss

Stora Torgets tandimplantat & tandvård är ett dotterbolag till Djursholms Dentalklinik AB som  har framgångsrikt  levererat tandvård på uppdrag av Landsting, Försäkringskassan samt privata kunder sedan 2007. Vårt tanvårdsteam har utbildats från Karolinska Institutet i Stockholm och  har 10 års erfarenhet med kontinuerlig efterutbildning och certifiering. 

Vår affärside:

Att tillhandahålla tandvård till högsta kvalité och god service till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Särskild tyngdpunkt läggs på prevention och individuella behandlingsplan.

Våra märkes leverantörer såsom material och tandtekniska arbeten väljs noggrant och omsorgsfullt ut. Vårt kliniska arbete styrs med daglig återkoppling och dokumentation.

Stora Torgets tandimplantat & tandvård AB är alltid redo för förändring och utveckling men är noga med följa endast oberoende forskning och beprövade metoder. Rekommendationer från Socialstyrelsen och lagen om PUL (sekretess) följs strikt och undantagslöst.

Naturligtvis är vi anslutna till Försäkringskassan och medlemmar i branschorganisationerna Privattandläkarna och Sveriges Tandläkarförbund.